Waarom kiest men voor De Wijnproever?

Eigen en unieke werkwijze

Als u kiest voor De Wijnproever dan staat u een bijzondere activiteit  te wachten. Op volstrekt eigen en unieke wijze begeleidt De Wijnproever Eduard Verheijen uw proeverij.
Als hij over wijn begint te praten doet hij dat zo enthousiast dat het aanstekelijk is. Een wijnproeverij met hem is een gezellig en leerzaam samenzijn voor het hele gezelschap.

Eduard is niet verbonden aan een slijter, importeur of groothandel en laat u wijnen proeven zonder bestelformulieren uit te delen of te verwachten dat u een aankoop doet.

Sabreren en slurpen

Afhankelijk van de situatie mag u een fles wijn sabreren, wordt er gewerkt met geurflesjes (om een idee te krijgen hoe je de geur van een wijn kunt benoemen) of er is een blinde proeverij afgestemd op het kennis niveau van de groep. Indien beschikbaar wordt er ook een fles wijn met een wijnfout (te oud, ‘kurk’) geproefd.

Daarnaast leert u ook nog eens hoe u wijn kunt ‘ruiken, walsen, slurpen en spugen’, hoe wijn gemaakt wordt,¬† wat het verschil is tussen een supermarkt huiswijn en een dure wijn, wat u op een etiket kunt lezen en wat het verschil tussen een kurk en ‘kurk’ is.

En daarom kiest met voor De Wijnproever

Meteen een afspraak maken?